Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymma

Jag är ingen som du vill ha.
Jag har förpestat världen.
Så fort jag blir klar här, ska jag fly.
Hitta någon ny att förstöra.




Fri vers av HannaBlom
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-27 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaBlom
HannaBlom