Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en saga...

Var poet har nog sin penna
var konst sin blomning har
var stjärna har sin saga
vars glans oss alla tar.
Var poet kan ju ställa
att släng sin tjusning får
vart ord kan bli en saga
och diktens blommor far...

Om ordens källa sinar
och pennans krafter dör
då vaknar ordets saga
och oss igen förströr.
Ja ordens krafter tinar
upp allt ej nå´t förgör
så skriften för behaga
oss alltid uppåt för...






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-30 21:25



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Tack för att jag fick sjunga en fin text här på kvällskvisten
2013-07-31

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt *TACK*TACK*
LJUVLIG*UNDERBAR*VACKER*
POESI,som endast Kära Ewa-Britt
Kan DEKLAMERA**DET**BÄSTA**
Kram*i.Åberg
2013-07-31

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt Här Bokmärker
Jag din Vackra Text**
HJÄRTAS TYSTA SAGA**
Dikt är Dikt
o Saga är Saga
Både för Starka
och Svaga
Kram*iÅberg
2013-07-31

  Lars Hedlin
Vishet och kloka ord!
2013-07-31

  Eva Helene VIP
Tack för inbjudan till sång! Agnetha Fältskog sjöng in Hjärtats saga 1970, den finns på youtube. Som en påminnelse om melodin om man får lust att sjunga den nya texten du levererar här! :)
2013-07-31

  Ezmeralda VIP
Denna text är så bra. Melodin är "Hjärtats tysta saga". Min pappa tyckte så mycket om den.
2013-07-31

  Rise Little One
Skapande krafter med penna och ord - ack så lockande...
2013-07-31

    ADI Nehlin
så sant, klokord
2013-07-30

  träsnidaren
Mycket medryckande.
Rimmen och rytmen träffar hjärtat.

Och jag håller med; varje
poet har sin penna (=sanning)
2013-07-30

    ej medlem längre
baRA EN SAGA? herregud - jagh blir nog utslängd igen:

JÄVLA KÄRRING - VRT DU AD FAN DI SNACKAZR OM ????
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt