Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln före regn och efter sol



Ledsen att jag ej
kan se dina tårar för
allt regn som faller
ej heller ditt leende
ögon tåras i solsken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-30 22:39



Bookmark and Share


  mysing
Ibland är det då gott det regnar.
Fast man skulle väl önska..
Väldigt fin.

2013-08-01

  lodjuret/seglare VIP
Stolthet och lärdom?
2013-07-31

  SpamPippiL VIP
En riktig snyftare.
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP