Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fördomsfri säjer jag bara homo folket vill ta över hela världen och det är inte okay!


Pridefestivalen vecka reklam Kampanien i Stockholm

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/live/2/

(En mycket fin Pride parad 2013/människor med anständig uppförande i moderna sommar glada kläd plagg, avslutning just nu med nyårsafton fyrverkeri vid Klareberg sjö på Kungsholm.

Alltså Pride människor tar kritik som konstruktiv kommunikation och det glädje mig för att jag har inte Homofobier).13/08/03/22:38

***

Igår shoppade jag hos torghandlarna i Skärholmen en 35 minuter tågresa hemifrån och 35 minuter tillbackan.

I en enda hiss på Stockholm central som är fungerande måste tränga sig in tätt på varandra 800 kg max. Pers.

Andas in i lungor lukter underarmar på folk som stinker olja och sardiner, under tanternas kjolar luktar härska gurka.

När hissen stannar utrymmer vi hissen och vill bara springa som katter efter mös, I någorlunda frisk luft.

Då snubblade vi på en mycket finn typ Hollywood kvinna med broderat aftonmässa svart blus i tight spetigs svart lång skjul, utan trosor.

Männen följde som ankungar efter mamma anka, bromsade med barnvagn och shoppingvagn, att det uppstod kalabalik och vi undrade förvånade om det blir på mode ny trend i stor stad våra vackra Stockholm?

Hon utan den minsta känna sig generad svarade:

Hela Stockholm är en stor pissoar för det där teet!

Då var jag inte stolt mera varken min Stockholm eller mångfalden får lov träffas och umgås här.

Det är inte mänskligt, Och politisk korrekt på offentliga platser barn och andra massor oskyldiga mäniskor som inte vill och kan inte befatta sig med homo folket bli omfamnad ovillig av bögarnas vingar eller smäckt av lesbiskornas klibbiga händer sprunget i fatt och i kapp om du faller dem i smaken.

Det röda står för liv. Orange för läkande. Gult för solsken. Grönt för natur. Blått för harmoni. Lila för ande. Social förändring. Hopp. I slutet av 70-talet adopterades flaggan av HBT-rörelsen.

Vansinne!

Men Fan bara dem har rätt folk som äcklas och får inte bo i sina privata bostäder p.g.a. åldringar bedriver ”guy bar” vid sida om socialtjänster bo hemma mycket utstuderat och social invecklad,

Bedrägerier.

Ja och roliga är dem dia i näsa på vem som helst, leka efterblivna Estelle lekar.

Som klagar och vill inte vara som dem måste emigrera i helvete stick säjer dem!

Om homosexualitet är en privat sak då värva inte på alla möjliga platser och trappgångar.

Den här äckligaste veckan undviker jag nästa år röra mig i Sverige

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-02 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP