Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så billigt säljer vi inte vår hud för en cyberpunk litteratur. Men värd ändå att ha kännedom det är en samhällsfråga på största alvar;


Visuell input:CYBERPUNK

 

  http://www.df.lth.se/~triad/book/cyberpunk.html

 

Jämför ditt eget kultur

Och grupptillhörighet,

Mot alla världens människor

Urbanisering,

gjorde dig:

Selektiv,

Attraktiv,

Rik,

Fri,

Utan släkt grupper i bagaget,

 

 

Eller Gentypen:

Nära, oavgjorda relationer,

Barn,

Gamla föräldrar att ombesörja,  

Tvilling bröder underhålla,

Stenålder skägg beskåda,  

Kapillär och puben mustasen orakad,

Du är Ej anpassad till stora städer,

Barn på drift fostras Ej,  

Meningslös,

Framtiden blir inget paradis för dem heller.

Dieten för sömn

Rubbad?

Dit hjärna Ej anpassad för storstads folksamling,

 

 

 

Då kanske tänka om vem är du?

 

-   En punk har det inte lät att överleva

Mental fixa idéer relations sjukdomar

Plågar honom ständigt.

 

 

Då är mycket tragisk för vem byggdes stora städerna?

Punkare är en desperados som faller till boten med tratt.

Oanpassling individ.

Med honom förfaller vi resten, resten, resten…

 

Hans motto är:

Alla kommer ni till vår lord!

vist en tröst men vem tröstar tröstaren?

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-04 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP