Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga ärr...ingen bagatell



Med tiden läker
alla kroppsliga sår de
i själen består




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-05 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så klokt sagt och så sant.
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP