Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötas och skiljas...bagatell



Livet är möten
de flesta korta några
längre ett fåtal
livslånga och andra som
fortfarande väntar dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-05 14:06



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det gäller att ha rätt inställning till sak o ting.
2013-08-06

  wildah
Det här är så bra så jag bokmärker och understryker verkligen sista meningen.
2013-08-05

  Mona Nordkvist VIP
Bra uttryckt.
2013-08-05

    ADI Nehlin
klokord
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP