Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marry me! Solala

Jammen ni är som sockertoppar alla tre

sång  för öronen som får en att le

Stämmor som blandas med glädje rytmik

med Oboy, Vodka, och Ris i petflaskan

blir allt till bästa sinnes lyrik.

 

Gå in och donera till andra lång

så vi får höra mer av dessa skönsjungandes gossar!

 

www.2ndralång.se




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Songbird VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-06 09:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP