Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Språk av kärlek

lämnar spår på min kind 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-28 11:11



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
Jag vet. Det du förmedlar på detta enkla sätt med några få ord är ju något som egentligen inte går att fånga med några ord. Det är en upplevelse. Som en lätt fläkt av vinden genom gardinen. Det är bara något du själv upplever. Något som är helt privat och personligt att bära med sig. Jag vet. Det är så det är. Och det är inte betydelselöst. Nej, motsatsen. Det är sådana iakttagelser som är värda att spara på. Jag vet.
2024-03-13

  Ulf D VIP
Så enkla två rader, en självklarhet i läsningen. Bilden med skuggor av flygga fåglar och blicken får mig att under en, två gånger till om raderna. Bra!

2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP