Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Interrail


Tågreseminne anno 1972



Under bar himmel
djupt inne i en kokong
vågorna svallar
stenarna ännu varma
på kärlekspromenaden

dofter av sälta
basilika nejlika
och citron katter
tecknade siluetter
nottecken studsar på bron

mistlurar ljuder
dimmoln sköljer in över
land ovanför mig
vandrar förälskade par
åter mot San Remos strand




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 11:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Underbart gestaltat ärade poetvän
2013-08-07

  SpamPippiL VIP
Är interrail ett finare ord för tågluffa?

Vackra minnen bevaras i all evighet. Blott en enda doft kan locka fram helt oväntade saker. Fint.
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP