Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyrkuskens berättelser, A.Blanche

Ni som vill läsa något spännande från förr
dessutom få en rolig stund, få skratta till
rakt ut, läs den boken inte sen Du: -Nu!

Och gör Du det kommer Du att få läsa om
människor, platser och hus som en gång fanns
i Stockholm, många människor där är med under
sitt rätta namn...

Den handlar om folk från botten till toppen ja om
alla samhällsklasser, den skär igenom liv goda som
onda man får vara med om glädje och som sorg.

Och några ord de var helt nya för mig, skrev upp dem
på en lapp, hittar den inte just nu, men jag skall slå
upp dem och jag lärde mig ett nytt ord som jag
aldrig hört förut, PUFFERTEN, men jag förstod
direkt vad det betydde och handlade om
när den togs fram, och den som visats
upp den var försvunnen hela tiden
sen när polisen kom, trots att
den setts... Och en helt
oanad förklaring fick
man på sista sidan
vart den försvann
eftersom polisen
aldrig fann den...

Jag hittade boken på ett antikvariat, den kostade
mig 10 kr! När jag har flyttat har jag fått göra mig
av med många böcker på grund av platsbrist,
skänkt bor dem eller sålt dem. Böcker som
jag valde att avstå från var böcker som kostat
skjortan och skulle vara så bra rena "hiten...
Men de gav ingenting, bara händelser som
radades upp monotomt, så när boken var
läst, var man tommare än innan...Så inte
ens en av dessa har varit så kul
som denna och gett mig en så`n
upplyftande glad och intressant läsning!

Som sagt, Du som har läst så här långt
ta chansen och skaffa Dig boken Du också...
Ja om Du som jag gillar att läsa för att få
roligt, spänning och lära Dig något nytt:
LYCKA TILL!











Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 1410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-09 10:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för en intressant text!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt