Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen Mr. President Obama.

 

Det är jätte stort sak, att för första gång i historien kommer en amerikansk president på bilateralt visit till Sverige.

(lovade att det kommer när det ger sig) och bjuder in nordiska samfundet och baltiska länder presidenter till möte konferens i en timme presskonferens!

Obama kommer hos oss för att göra en pudel be om hjälp hos vänner och fina människor han anser sina inbjudna gäster är värda för. 

Saken är att Barack Obama är påtalad för brott. Av Gunnar Olofsson kirurg från Borås

Läkaren gör en styrka demonstration i demokratien-s namn och tror att om polisen vill så kan de plocka in den amerikanska presidenten för förhör när han besöker Sverige i september. 

Så klart det är en skämt av värsta klass.

Vem skulle bara våga närma sig av presidenten som är välkommen av hela svenska folket med öppen famn och stor hjärta.

Vist skall man inte underskatta sina granar som Ryssland, men Sverige har också sin stolthet, vi skall vara vänner och bekanta med vem vi vill! inget undantag 

För den första avlysning server inte är riktades mot Sverige, Danmark och Norge. Trotsallt Sverige har gjort sig bort många gånger när det gäller internationella frågor, ger skydd till USA fiender numer ett osv, medan tittar ointresserad e på plågsamma nedmonteringar av svenska samhället sin egen befolkning det är för mycket begärt av de tro valda…? 

Polis anmäla mot vännen Obama med allt säkerhet är nedlagd. 

Guantanamo problem är inte svenskarnas problem det är deras muslimska anhöriga som sate dem dit för 50 tusen dollar st./individ. Skyldiga eller oskyldiga pengarana är som räknas inte tjocka släkten.

Besöket kostar lika mycket som prinsessans Viktoria bröllop.

Och besökets huvud fråga är om: handel, import export framåt 10 år minst små händelse företag och återförening av Måberg folket som nu efter krisens nedräkning tältar i leriga kampingar runt om amerikanska städer som har en enda önska dö på svensk mark d.v.s. komma hem till Sverige!

Vi får se vem kan säja nej tack, till en sådan känslig förfråga.

Obama kommer för att han vill fred, han vill inte gnälla och starta krig! Inte Putin heller.

Besöket sammanfaller med heliga moder Maria fördelse dag som alla i sin innersta ber om hjälp i dessa overkliga tider.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-09 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP