Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JA



Säg ja till dig själv
och till livet och nej till
de som dödar det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-09 16:45



Bookmark and Share


  mysing
Ja :)
2013-08-09

  SpamPippiL VIP
Inget vin ikväll alltså?
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP