Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rioja

An old Spanish wine the colour of iodine, a cat's tongue across the palate;
the heart waxes lamp-like, a sanguinous votive within bullhorn lanthorn ribs.




Fri vers av Marie C.
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-09 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie C.
Marie C.