Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geting i pendlingstid

en randig liten kanot guppar i sidled
ett knappt vingskvalp ovan trottoarens sprickor
fångad i kölbrisen på någon betydligt större
och (med all sannolikhet) orandig.




Fri vers av Marie C.
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-10 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie C.
Marie C.