Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonfundra



Att åldras vacker
kräver inre skönhet och
ett stort varmt hjärta




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-10 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stor visdom ligger i dina ord. Sprungna endast ur ett stort varmt hjärta.
2013-08-11

  Angela Bohlin VIP
Vacker och ödmjuk!
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP