Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAMNSDAGAR ÄR BETYDELSELÖSA

konturerna klarnar

skiljelinjen dras

huvudmotsättningen

går mellan liv och as

jag faller ifrån

jag går i kras

jag agas som son

jag lockas och dras

 

 

 

jag töms för att fyllas

jag döms nu och här

jag vistas i öknen

alla är nakna där

jag drar mig undan

jag faller och dör

undan för undan

fastän liklukten stör

 

 

 

jag faller till föga

faller aldrig av

det är fiskeförbud i

glömskans gamla hav

jag har min väg att vandra

genom brännande sand

fyrtio år, fyrtio dagar

till mitt förlovade land

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     10/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-10 15:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande text, framförallt väldigt egen! Jag tyckte mycket om detta: "det är fiskeförbud i glömskans gamla hav"
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP