Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arkivbesök riktat till insiktsfulla ornitologer


Eutanasi

 

En kråka med bruten vinge

föll offer för hungrig trut.

Det tvingade mig att tänka

på vårt ofrånkomliga slut.

 

Det lönar sig inte att smyga

den dag då tillvaron är tom

och tankarna ej längre flyga

och liv går mot ynkedom.

 

En kråka med bruten vinge

fick snabb hjälp av Moder Natur.

Jag önskade då att jag finge

den dagen precis samma tur. 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-11 16:53

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
du är inte rädd för svåra ämnen...
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP