Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte att dikta. Det blev dåligt.


Ord från en stum explosion

Jag vill skrika inför hela välden att det är försent,
försent att rädda mig.
Jag vill viska så att bara jag hör,
"du förstörde världen innan den förstörde dig."

För vem är trasiga du när mörkret dig kväver?
När du är förtvivlat försvunnen och aldrig känns igen?
När murarna faller och lögnerna väver?
Vem är trasiga du när du inte själv är din vän?




Bunden vers (Rim) av HannaBlom
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-11 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaBlom
HannaBlom