Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssland Presidenten tillträder ledarskap fastställande i gamla dammen Sverige.


Presidenten tillträder ledarskap

http://www.youtube.com/watch?v=8cwfQD9fNHU 

http://www.youtube.com/watch?v=fBDnj5O1Eo4

 

Rysslands regering som har åtagit sig de grundläggande principerna och målen för att rysk-svenska strategiska partnerskapet fungerar perfekt!

 

 Det övervägar tillåta manifestationen och demonstration mot minoriteter som alltmer folket har börjat ta saken i egna händer och bojkotar total andra länder befolkning som kommer och tar jobbet ifrån och hindrar nativ befolkningen få fot festen i sitt eget land och kärlek till sina rötter.

Så ingen tror mer på äpple munkar
alla vet hur snabbt blivit tömma!


Eller pantsätta kalven av kons mage!

 

I den tysta in ledes ett krig av den mer avancerade formen i nord Europa och mord på politiker är inte uteslutet…

Minoriteter som investerade nu alla Jättars är det sista året som har gjort helt avslappnad att råna och förslava oss, i vårt Stockholm, land huvudstad.

Investerade länder eller politiker agerat utan minsta skam i Sverige.

Överskrider gränsen för anständighet och bär de feodala inkräktarna nischer.

I år de mest flagranta exemplen på utbildning, pedagogiska

Där den yngre generationen har blivit en grogrund för instabilitet.

Nu för dem som ser potentialen i vraket ”utbildning” blir en lukrativ inkomstkälla stabilisering men inte norrut

 En ny form av typ British inflytelserika instituten har kommit för att stanna, inget problem om arbetarklassen och arbetslösas barn kommer att tillåtas och skriva in sig i skolan!

Om skola bedrivs utan önskedrömmar till materiella vinster.

 

Ett annat exempel för oro från påsk och framåt är Ryssland.

Ryssland har börjat tro sig ha lite svårt med arbetstillfällen som olagligt genom tredje och fjärde och femte Hook ed handen och skakad hand med rätt tomme handen.

 

Om svenska nuvarande politiker kommer att håna

ansvar

 

Alla profetior kommer att besannas i Sverige i höst 2013.

Det kommer inte att bli lätt sade ryska presidenten "Tack för julklapp" som betyder rörelseövningen har börjat.

 Ryssland förnekar att några uttalanden eller manifestationer extremistiska förekommer i Sverige på grund av goda relationer med Sverige.

 Det gör också folket med tanke på takterras utsikter och paraply cocktail drinkar i hand…




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-08-12 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP