Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får mig att må illa


klarar inte av din passivitet
den dödar mig
dina uttänkta fraser
förödar mig

slåss mot ett jag som kämpar
fria tankar
för passion
instängd vrede spränger i mitt bröst




Övriga genrer av tanto*
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-03-06 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto*