Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skeppsholmens scen i månsken


Kvinnligt sinnligt



Harpa på harpa
slår an en sträng i hjärtat
skönhet inuti




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-14 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP