Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det jag har emot homosexuella människor är att det är meningslöst för dem att stöta på mig och det är förstås samma sak för dem. Det är meningslöst för dem att stöta på mig eftersom jag kommit ut med att vara hetero.


Jag har en del emot en del människor





Det jag har emot folk
som inte älskar mig
är att de inte älskar mig.

De som älskar mig
de älskar mig
och det älskar jag.



(2013 08 14)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-01-30 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP