Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET LÄNGS EN Å

livet längs en å

dagar flyter på

här är skönt att gå

livet längs en å

inlopp till en stad

utpost mot en värld

solglans gör mig glad

har förgyllt min färd

 

 

sommaren som gått

allt gott som jag fått

ting jag tänker på

livet längs en å

andra sidan bron

ständig byggnation

tid att stilla stå

livet längs en å

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     16/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 790 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2013-08-16 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å--- så poetiskt orden nästan rinner fram, lugnt och skönt lugnt till en början lite mer urbant slut

2013-11-08

  mare VIP
Härligt att få vandra
längs vatten..
2013-08-17

  anits VIP
En vacker och målande dikt
som ger mig många fina bilder
2013-08-17

  Måna N. Berger
Här har du ställt samman orden till en gyllene sensommarmålning invid ån. Jag får en tydlig bild i huvudet. En vacker, rofylld och levande bild.
2013-08-16

  © anakreon VIP
Åar, floder, vattendrag, kustlandskap.
Överallt där vatten flyter lever världen med sällspord makt.
Calle
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP