Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tema Mobbning


Till "Juvie"med mobbare!

 

 Verkligen det är inte upp till uppgiften!

 att lärare och föräldrar ska reglera sina barn som  har drabbads av missbildningar och negativa sociala  förbilder.

 

vuxna har inte det bättre förstår sig på dagens samhället

 

 DNA avslojar: föräldrarna  är inte bättre själva

 även de reagerar med utstuderade bettände

  

"Juvie" är en uppgift för välbetalda lågoped och pedagog inbäddat bredvid skolan eller bara sken i redovisning?

Skola får inte fungera som undanflykt för image

och utvecklingsstörda barn beblandas med normala barn

bara för att deras föräldrar har arbete! eller är kändisar.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-17 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP