Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hatt

Svettas vill ta av mig huden
och låta den svida full av salt

vill rulla mig i ett hav av saltvatten
på en bädd av is

Tillredas som en fisk
råare än sushi
med citron som tillagningssätt

Svettas som en byggande man
Bygger tankar där is bränner kallt genom mig

Min själ är het
tanken är isande
livet är perfekt




Fri vers (Modernistisk dikt) av BaaM
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-17 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaaM
BaaM