Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0rganiserad vadslagning / stridstuppar.

http://stirileprotv.ro/stiri/10-romani-geniali/imagini-cu-raidurile-in-urma-carora-principesa-irina-a-fost-arestata-ce-urmeaza-pentru-inculpati.html

 

Amerikanska tv-sända bilder från de federala räderna mot nätverket torsdagen att organiserad olaglig vadslagning och stridstuppar.

 

Bland de arresterade 18 personer inkluderar prinsessan Irina, den tredje dottern av konungen Michael, och hennes make. Samtidigt var de två villkorligt frigiven. I morgon kommer de att installera GPS-armband genom vilka de kommer att övervaka varje steg tills rättegången planerad att inledas om två månader.

 

De räderna skedde på torsdagen, strax efter gryningen. 75 agenter stormade polis och federala agenter beväpnade till tänderna på 5 olika platser i Washington och Oregon. Vid första anblicken, hittade en hel del fåglar tejpade, förmodligen förberedd för framtida strider.

 

"De flesta av dessa fåglar kosta mellan $ 500 och $ 1500 styck", säger Garry Drumheller, Washington polisen.

 

Myndigheter tala ut om ett omfattande nätverk, "Dessa människor vet mycket väl vad de gör.

Möts veckovis under striderna i säsongen.

 

Network ledare tycks ha varit Cecilio Mendoza. Under räder upptäcktes ämnen och sprutor som vanligen används för att slåss med fåglar.

 

Cock slagsmål är olagligt i alla 50 delstater i USA. Och även om de är acceptabla i vissa kulturer, Oregon åklagare säga, förutom det faktum att de är barbariska metoder, tupp slagsmål äventyra människors hälsa och säkerhet "Komo News korrespondent Tracy Vedder.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-18 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP