Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar ingen roll

Du ringer för första gången på hela sommaren
Jag kan inte höra vad du säger och egentligen
Så spelar det
Ingen
Roll

För det finns någon

Annan

Nu

Som upptar hela min

Tankeverksamhet




Fri vers av Jotic
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jotic