Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utredarna&undercover informatorer/Princess/Irina.

Princess Irina anklagas med sin man värd tuppfäktning på sin gård i Oregon arbetar vid gatukök som säljer öl och traditionell mexikansk mat taco enligt videor som gjorts av två undercover informanter.
Enligt OregonLive.com portal avsättning undertecknats av specialagent John Sherman erbjuder en del värdefull information om den skuggiga värld av tuppfäktning ett blod sport förbjudna i USA.
Sherman och kollegor skickade två informanter bär ljud och video färdskrivare att infiltrera bland deltagarna i tuppfäktning. Deras uppdrag var att få vänner att köpa den utrustning som behövs för denna sport och vänta blodiga strider.
Undercover informanter ledde till identifiering av en porter återförsäljare en skiljeman av en uppfödare tuppar och en mexikansk kock som förberett maten för åskådarna.
Walkers Wives alkohol och livsmedel som säljs i paviljongen där striderna ägde rum enligt bevisningen. John Walker beskrivits åtminstone en gång att mannen som övervakade situationen.
En informant såg John Walker övervaka striderna och allt runt genom att köra genom området informant tillhandahålla vad som tros vara en säkerhetsfunktion   Sherman skrev.
Utredare sökte gården en teckningsoption förra veckan hittade 24 gevär och handeldvapen jaktvapen i kontor badrum sovrum och tvättstuga.
De beslagtog också telefon 8137 dollar och dokument från Oregon Medical Marijuana Program på uppdrag av John Walker registrerad som en patient i det statliga programmet.
Utredarna fann också 24 cannabisplantor.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-20 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP