Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MDL modeller.


Ogudaktighet visdom.

 

 

varför skulle män världen över

 

efter Usama Bilade försvinnande

 

 börjat växa ansiktshår.

 

de bär bara på sorg efter sin idol

 

eller brist på ”man har man” bekräftelse?

 

män som bara ler under mustaschen


och trotsig skratt i skägget säjer bröder till varandra


till alla dem som möter människors


vore det inte bättre att säga varför de gör det?

 

Tack härliga herr poeter, så är det: förbilder påverkar hård, dyrbara vårdprodukter produkter för män, tidsfaktor är också avgörande. Men när kysste ni sist? för att kanske det är så att ni inte vill bli det och protesterar med skägget, vem vet?

 

Om ni hade haft en Barbieren i stad och på varje gatan hade varit mycket trevligare och kontakt med befolkningen mycket bättre, än närpolis har i dagens läge.

 

Så det kanske lösningen på problemet är Barbieren!

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-22 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP