Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIDERLIGHET

 

 

liderlighet är lidande

lidelse likaså

liderligheten är dock den

som skadar mest ändå

bränner och skövlar städerna

slukar allt i sin väg

glupsk som en ulv i vintertid

tar den oss steg för steg

 

liderlighet är arons eld

spännande, främmande

leder oss till en annan eld

evig och skrämmande

liderlighet är hingsten som

frustande stegrar sig

tar sig in via sinnena

tills den besegrar dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-24 18:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra!
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP