Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trender på arbetsmarkanad: dubbla startersättningar för lotsuppdrag – det genom att ha flyttat personer mellan olika de olika organisationerna


Maximalla bedrägerier satir, eller?

 

 

Jag googlade på ”maximalla bedrägerier” och sida öppnades på Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist;

Där informerar hon  Bermudez-Svankvist: Jag har gjort maximalt och kommer att fortsätta göra det!

för att hon har förtroende hos både finansminister Anders Borg och statsminister Fredrik Reinfeldt trots att styrelsen meddelat det motsatta.

Jag rodnar av skam men jag måste säja till dagens satir:

Men hallå mina herrar har ni inte bättre smak göra det!

till ex: med unga och mer svensk assimilerade och svensk marknadsanpassad?!

***

Brist på personal på sjukhusen i Rumänien behandlas med hjälp av frivilliga. De flesta är efter gymnasieexamen och har en fri praktiken, men sådana inlägg är låsta, kan de bedriver inte.


  Annonser från INTERNET PROTV






Så kom, volontär och få erfarenhet av ett jobb som bara älskar utan att få några pengar.

Och alla är glada: sjuksköterskor som första hjälpen och volontärer som ackumulerar erfarenhet.

Vasilica är 19 år gammal och knappt ut ur högstadiet. Hon vill bli läkare, så två år volontär på barnsjukhuset i Alba Iulia. Och för sjuksköterskor är mycket hjälpsamma, även om de utför arbete verkar enkel.

"Gör analys, skriva ut biljetter till datorn, allt är möjligt, prata med patienter, att hjälpa dem att övervinna tiden", säger Young.

Institutionen för onkologi, är Irina misstas för sjuksköterskor. Är en student i det andra året efter gymnasiet sjuksköterskor och vet hur man gör nästan vad som helst.

Varje år över 100 ungdomar i eftergymnasiala Alba sjuksköterskor. Men sådana positioner är låsta på sjukhus inte hitta arbetsplatser .

  I Iasi är exakt samma situation. Även socola Psychiatric Hospital läkare acceptera frivilliga. Catalin, till exempel, är medicinska skolor och fyra år i terapi med utvecklingsstörning och Alzheimers patienter.

  Flera år sedan, i sektorer där unge volontären läkare som ansvarar för varje patient. Idag tar vårdpersonal hand om tre patienter som skall övervakas.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-25 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP