Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



USA får varning att övervinna den "röda linje.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/iranul-avertizeaza-statele-unite-ca-o-interventie-militara-in-siria-va-atrage-consecinte-dure.html

-Den nuvarande terrorist krig i Syrien var planerat av USA och reaktionära länderna i regionen att förstöra motståndet front mot Israel. De som foder konflikter nationer kommer inte att undgå straff varnade Jazayeri

 Islamistiska regimen i Teheran varnar USA för att övervinna den "röda linjen"

 Iran anklagar ständigt USA andra västerländska och arabiska länder för att stödja syriska rebeller som kämpar mot regimen i Damaskus.

 

USA och Storbritannien varnar för att det kan finnas en "signifikant svar" mot Syrien

 

USA och Storbritannien varnade för att det kommer att bli "ett viktigt svar" kommer att visa om regimen i Bashar begagnade Al-Assad kemiska vapen, meddelar BBC News Online.

 

 USA: s president Barack Obama talade på telefon med brittiske premiärministern David Cameron, om situationen i Syrien.

 

 De två ledarna uttryckte "allvarlig oro" över "ledtrådar allt tydligare att i Syrien fanns en betydande angrepp med kemiska vapen sade premiärminister David Camerons kontor.

 

 Sjukhusen i Syrien har behandlat cirka 3600 patienter med "neurotoxiska symptom" efter en attack i Damaskus den 21 augusti, varav 355 har dött, sade Läkare utan gränser organisation, lägger dock att inte kunna bekräfta de "vetenskapliga" vapen kemikalier.

 

 Syriska oppositionen säger underordnade krafter Bashar al-Assad regimen använde kemiska vapen i närheten av Damaskus, den 21 augusti, som hävdar att attacken är enligt rebellerna, med 1 300 döda. Syriska armén förnekade kategoriskt att använda kemiska vapen i utkanten av Damaskus. Bashar al-Assad regimen säger efterställda opposition rebelliska styrkor använt kemiska vapen.

 

Ryssland, en allierad till Syrien principalen på den internationella scenen tillskrivas den påstådda syriska rebeller kemiska vapen attack,

 kalla det en akt av manipulation i propagandasyfte




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-25 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP