Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten minns sommaren...bagatell



Förflutna tårar
krusningar på ytan en
en och annan droppe
stiger mot himlen faller
som regn mulna höstdagar

bildar små pölar
efterdyningar från oss
som bölar över
förlorade kärlekar
efter regn kommer solsken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-26 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skört o så vackert!
En tid att böla på
Tack!
2013-08-27

    Amisan
Åh vad fint, jag tänker på synkronicitet och kretslopp
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP