Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssland skickar krigsfartyg och anti ubåt i Medelhavet. Interaktiv karta över konflikter


Ryssland redo

 

Barack Obama undersöker militära alternativ mot Syrien, men inte vill ha en " pulmonar conflict (långt krig) ”.

Presidenten sade att han är övertygad om att Bashir al Assad är ansvariga för attacker med kemiska vapen och det kunde inte förbises

 

 

 Annonser från INTERNET PRO TV

 

Kronologisk ordning av händelser den 29 augusti 2013:

 

Kl.11.00 Enligt Sky News som citerar den ryska nyhetsbyrån Interfax, beslöt Ryssland att skicka marina kryssare med missiler och anti - ubåt i Medelhavet, nära Syrien.

 Interaktiv karta över konflikten i Syrien. Militärt ingripande är " bara några dagar "

 

Interaktiv karta över konflikten i Syrien. Militärt ingripande är " bara några dagar "

 

Ban Ki - moon : FN-experter behöver fyra dagar i Syrien. Interaktiv karta över konflikter

 

 

Kl.09:00 Rysslands presidenter Vladimir Putin och Irans Hassan Rohani märktes ”oacceptabel” användning av kemiska vapen " av alla " i Syrien i ett telefonsamtal på onsdagskvällen enligt ett uttalande torsdag på Kremls hemsida rapporterar AFP

 

Kl.20:45 Western insatsplaner i Syrien är " en utmaning " av FN-stadgan, sade Gennadij Gudilov  

en biträdande ryske utrikesministern, FN: s generalsekreterare Ban Ki - Moon enligt AFP.

 

FN-experter har skördat 08.30 onsdag blodprov, urin och hår av offren för påstådd användning av kemiska vapen attack nära Damaskus, hänföras till regimen, enligt videofilmer sändning av militanta mot regimen av Bashir al - Assad, enligt AFP.

 

Kl. 07:30 President Barack Obama meddelade på onsdagen att ännu inte har fattat något beslut om amerikansk reaktion på användningen av kemiska vapen i Syrien, men höjde ett ”varningsskott” tänkt att avskräcka Damaskus AFP.

 

Kl. 07.00

 

 Tysklands förbundskansler Angela Merkel sade att han talade med brittiske premiärministern David Cameron, som bevis på kemiska angrepp mot civila i Syrien är tillräcklig och att den syriska regimen kan inte ”fortsätta ostraffat”, enligt AFP.

 

Kl.06:30 USA meddelade på onsdagen att han tror att Syriens president Bashir al - Assad ansvarar för ultimat kemiskt vapen attack den 21 augusti, vem där den personen som har tryckt på knapen? rapporterar AFP.

 

Kl.06.00 Den brittiska regeringen kommer att lansera militära insatser i Syrien före FN-experter finner resultaten av undersökning av platsen för en påstådd attack med kemiska vapen, enligt en motion som ska omfattas av parlamentet torsdagen, rapporterar AFP.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-29 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP