Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt

Han var kallt borta, jag var kallt kvar.
Kvittar egentligen vad eller vem eller hur.
Det hände.
Jävla synd, framtiden hade gott om allt för honom.
Är det bara jag eller börjar detta lilla rummet,
denna världen, bli
väldigt väldigt kall.




Övriga genrer av Apple
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-29 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apple