Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På åldersdom hösten installerar sig fobier, inspirerades av Magica från dagens fem bästa valda. ”Renad”


Jag såg en kniv under äppelskal gråta pengar.

"Häxas kittel kokar sylt på avskalade icke avvandade själar"

 

 

-        Mångfald varierande konsistens, när hösten knackar på tinad bort livets dörr

 

Intressanta kvinnor, animera själ som ett äppelskal mogen då att koka bort det.

 

Jag förstod inte själen förblev bark peeling eller svarvat

Låter som en trevlig skrapning utan att tveka.

 

Jag skulle säga för Dummyers

Jag såg en kniv i äppelskal gråta pengar.

 

Sedan samlas överblivna känslor, Sila och koka igen de svarta kycklingben blindhöna,

 

 Färsk soppa,  som kommer att serveras på söndag till nya friare...




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP