Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen vet vad militära resurser har Syrien?


Ingen talar sanningen ut som barn hör & gör!

 

 

Hafez al-Assads 11-årige sonen till president Bashir al-Assad skulle ha skrattat amerikaner i ett inlägg på Face Book, säger att hon vill att de ska attackera för att besegras i slutändan.

 

Pojke postat ett långt meddelande på sociala nätverk, det diskuterar eventuell militärkupp allierade i Syrien, som varnar för de faror som väntar dem, enligt New York Times.

 

Det börjar syrier meddelande som säger vänta 12 timmar, sedan 48 timmar och fortfarande väntar allierade skott som inte verkar komma.

 

"12 timmar Jag väntade och förväntade ... 48 timmar de sade, vänta.

Kanske har den bästa armén i världen kan få den bästa flygplan och fartyg i världen, bättre tankar, men som våra soldater?

"skrev barnen.

 

Hafez förklarar vidare att även om världen säger att Amerika har den starkaste armén i världen, och ingen vet vad militära resurser har Syrien.

Källa: Annonser från INTERNET PROTV. Översättning från rumänska till svenska;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP