Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällust...bagatell



Avskalad lika
naket som första skriket
hjälplös söker det
som ger tröst fattar tag i
bröstvårtan som hon skriker




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-30 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj! den här texten gör nästan ont att läsa. Så kliniskt avskalad av känslor.
Håller fullständigt med föregående poet. Mycket bra formulerat.
2013-08-30

  lodjuret/seglare VIP
Kvinnor och män lär sig redan tidigt om hur härligt det är att suga på en bröstvårta, men en del verkar som glömma hur ihop med ömheten det hänger.
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP