Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

En dag kanske även jag får uppleva
den lyckliga sidan av kärleken

En dag kanske inte kärleken
betyder smärta och sorg

En dag kanske inte kärleken
betyder längtan

En dag kanske inte kärleken
betyder något man inte kan få

 




Fri vers av Nallebjornen
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-03-07 12:07



Bookmark and Share


    Människobarn
Sorgsen längtan! Vackert, romantiskt men vemodigt.
Jag är säker på att du kommer att få flickan du drömmer om.
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nallebjornen