Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta

Ett trasigt hjärta

Med sorg, längtan och smärta

Kom och laga det

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nallebjornen
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-03-07 12:23



Bookmark and Share


    Människobarn
Hav tålamod, hon kommer till dig.
När hon är färdig med sitt projekt.
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nallebjornen