Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ber och får orden jag behöver istället för att konsenuskompromissa


divan i mig är min katt - otämjbar och älskad

du

inte du du du du

just jag

utvald

älskad

sedd

och så de andra

som också behöver

som jag också vill ge

och som lagar maten jag inte tål

måste förklara

allt är inte enkelt

divan i mig får eksem

vill inte domptera min diva

vill bara vara

men med människor är det inte så lätt

ibland

"jag vet vad du ska ha på dig på festen, jag har kläderna här!" kvittrar mina flickors faster snällt

och jag behöver att hon förstår

konsensusmanisk?

nej, jag vet att det finns skönare vatten

litar på Jesus Guds Sons Blods finished works

och badar i vattnen

Gud ger mig

"You don’t change by trying. You change by praying and asking God to get involved in helping you." Joyce Meyer





Fri vers av Ess VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-01 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP