Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Amerikanerna undrar varför världen hatar oss?

 

USA:s politiken gör världen till ostabil
USA:s tyranni gör världen till en krigszon
USA:s dumhet ökar terrorismen och terroristerna i hela världen

Al Asad presidenten båda far och son accepterar Israels existens
Trotts den ockuperade Golanhöjden av Israel levde de i fred som grannar

Man undrar vilket hot utför Syrian mot världen? … Noll!
Man undrar vad har Syrian för intresse av USA? … Noll

Terroristerna/ Islamisterna är de krigar i Syrian mot regimen
Och ändå får de USA, England, Frankrikes… stöd

USA/Väst världen störtade Saddam i Irak utan att ha rätt att göra det
Fråga alla Irakier vem styr Irak nutiden… IRAN är Svaret

Om man frågar drygt en miljard muslim på jorden, skall USA attackera Syrian!
Svaret är absolut och definitiv NEJ!

Syrian är ett islamisk land

På låtsas att Sverige krigar mot ett grann land
Vilket intresse har Sauda Arabia/ Muslimer att lägga sig i för att stopp kriget!

Tvärttom!
(Låt al keffare/ hedningarna död varandra) så svar får man fram

Jag säger samma sak, om två araber eller någon annan vill döda varandra låt dem…
Och låt världen leve i fred

Man skall absolut inte blanda sig i någon ananas land/religions problem
Punktslut!

Förresten, Syrian är den ende land i arabvärlden som är ej en koloni till USA/ västvärlden
Kolla själv, Norra Afrika, Libanon, Jordanien , Irak och golfländarna

Amerikanerna undrar,
Varför drygt en miljard muslimer, människa på jorden hatar oss?

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2013-09-02 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP