Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3/9: Limerick till Alfild och Alva

 


"Jag undrar", sade Alfild till Alva, 
"om en kan ge kossera malva?" 
"Du menar te' mat?" 
sa Alva rätt flat. 
"Nej som grattisbukett, när di kalva!"

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-02 22:55

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
appropå limerickar
har du hört den här, tror det är tage danielsson



"En kvick liten man i osaka
vars samliv ihop med sin maka
problem blivit stort
ty det gick ju så fort
han hann fram, men aldrig tillbaka"



:D
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP