Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avsky!

 

Jag såg mitt liv förstord, nonstop
Alt det i mig skars bort
Hur blir jag till en hel människa på nytt?

Jag avskyr människans existens
Jag avskyr alla kärleksbudskap
Jag avskyr religionens budskap

Nonstop!
Nonstop!
Nonstop!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2013-09-03 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP