Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annorlunda tanke

fyrtioåttamiljoner etthundratusentvå
sjuhundraelvamiljarder liteöverkökskåpetlångåså
så långt räcker mitt förstånd ibland
men när jag håller dig i hand
är jag längre än någonsin förut
och vad jag kommer att vara när allt är slut




Fri vers av Dödvatten och Gryning
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-03-07 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning