Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du undrar hur!

 

Hur tar man sig ur sorgen ut?
Hur bygger man sitt liv på nytt?

Det brukar man ofta ställa denna fråga!
Om och om och om och om

Ur sorgen tar man inte sig ut
Utan man annpasar sitt liv till sin sorg

Den kärlek som byggdaes tillsammans med någon
Blir kvar hos de överlevande

En trasig själ går aldrig att fixas
Ett trasig liv går aldrig att fixas




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2013-09-05 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP