Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mot gränsen

 

Jag lever i den utplånade tiden… men
På nytt kommer mitt liv evig att plågas igen
Ensamheten

Jag måste gå mot gränsen!

Meningen med att existera är att inte existera
Meningen med livet är vara vid liv samtidig ej vid liv
Ensamheten

Måste mot gränsen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2013-09-05 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP