Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En drömgård

 

Jag bär inom mig de slutna, stulna drömmarna
Som en ros

Hemlighetsfall, till min gård och begrava dem i stillhet

Jag önskar att jag visste om människans betydelse
Och mycket mer

Jag önskar att jag visste om jag hade rätt att drömma
Och mycket mer

I min drömgård ligger och vilar alla mina drömmar
Med mycket omsorg

Jag sörjer dem dag som natt!
Jag lever med dem på obestämd tid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2013-09-05 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP