Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig.

Jag älskar dig
bubblar mitt hjärta.
Tanken på dig
gör glädjeskutt i magen.
När vi åter möts
ska du få en puss.
Lyckan känns i hela kroppen
och din hand passar så bra i min.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-05 22:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Superfint
2013-09-15

  Siggesdotter
Vilken härligt uppriktig och frisk kärleksförklaring :-)
2013-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Pirrande känslor du beskriver så fint...
2013-09-08

  Lars Hedlin
VAckert och ömt!
2013-09-06

  Angel of love
Vackert kärleksfullt.
2013-09-05

    ej medlem längre
Så otroligt fint..
2013-09-05

  anits VIP
En underbar kärleksförklaring
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP